>100 000 TERMÉK

BIZONSÁGOS VÁSÁRLÁS

KEDVEZŐ ÁRAK

SZAKMAI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

Nav switch
Menü

obraz

 

 

Oltens Molle Slim

A Slim csaptelepek tökéletes megoldást jelentenek a skandináv karakterű, minimalista terekbe. Tökéletesen alkalmazható modern belső terekbe is, kihangsúlyozva az egyedi tér stílusukat. A Slim csaptelepek tökéletesen illeszkednek a kisebb fürdőszobák trendjéhez. A csaptelepek karcsú formái jól illeszkednek a Thin verziójú mosdókagylókhoz, könnyedséget adva és kiemelve egyszerűségüket. A Slim csaptelepek olyan hatást tesznek lehetővé mintha kibővítenék az egész teret a nyitottság benyomását keltve.

Az Oltens több színben kínálja a Slim csaptelepeket: króm, matt fekete, grafit, aranyfényű és szálcsiszolt aranyban. Minden csaptelep kiváló minőségű kerámiafejjel rendelkezik, amely garantálja a hosszú távú használatot.

 

 

Oltens Molle grafit

A grafitcsaptelepek érdekes megoldást jelentenek a modern terek betöltésére. Tökéletesek minimalista és loft fürdőszobai terekbe egyaránt.
A grafit tökéletesen harmonizál a fehér kerámiával, és lehetőséget ad a beltéri elrendezéseink sokféleségével. A grafit színű csaptelepeket gyönyörű szatén árnyalat jellemzi, szálcsiszolt felülettel, amely eredeti jellemvonást biztosít. A grafit színű csaptelepek kétségtelen előnye az, hogy  ellenáll a sérüléseknek és könnyű tisztítani.

Az Oltens csaptelepek olyan levegőztetővel vannak felszerelve, amely nem csak a víz áramlását optimalizálja a csapokban, hanem könnyen tisztítható is.

De pontosan miért?

17 ÉVES

piaci tapasztalat

60 MILLIÓ

vásárló látogata meg a webáruházunkat

1,5 MILLIÓ

kézbesített rendelés

5 MILLIÓ

eladott termék

Tekintse meg, mi emel ki minket a tömegből!

A LEGJOBB AJÁNLAT A PIACON

Garantált széles választék, több mint 100 000 termék.

PREMIUM MÁRKÁK A KÍNÁLATBAN

Webáruházunkban a legjobb európai márkák termékeit találja meg.

LEGJOBBAN ELÉRHETŐ TERMÉK

Figyelünk a termékek magas elérhetőségére. Több mint 310 000 terméket van raktáron.

RIZIKÓMENTES VÁSÁRLÁS

A szállításoknak a 100%-a teljes körűen biztosítva van.

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Vigyázunk adatai biztonságára.
Bevezettük az SSL biztonsági tanúsítványt.

KÖNNYŰ VISSZAVÉTEL

14 napos visszaküldési garancia.

SZAKMAI TANÁCSADÁS

Szaktanácsadóink készséggel válaszolnak kérdéseire, elkészítik az ajánlatot vagy teljesítik a rendelést.

VERSENYKÉPES ÁRAK

Termékeink versenyképes árakkal rendelkeznek.

MINŐSÉGI CSAPAT

Több mint 260 ember gondoskodik arról, hogy a vásárlás tökéletesen működjön. Az adminisztrációtól a programozókon és marketingen át az ügyfélszolgálati központig és a logisztikáig.

Cikkek és tanácsok

Blog

 • Hogyan tisztítsunk meg egy rozsdamentes acélmosogatót - hatékony módszerek a mosogató fényességéért!
  Hogyan tisztítsunk meg egy rozsdamentes acélmosogatót - hatékony módszerek a mosogató fényességéért!

  Ismerd meg a rozsdamentes acélmosogató tisztításának hatékony módjait, amelyek segítségével gyorsan megszabadulhatsz a szennyeződésektől és megőrizheted tökéletes kinézetét a mosogatódnak. A cikkben lépésről lépésre bemutatjuk és elmagyarázzuk, hogyan kell minden otthonban elérhető, egyszerű termékeket használni, hogy hibátlan fényt érj el a mosogatón, anélkül, hogy megsértenéd a zománcréteget. Azt is megtanulhatod, hogyan kell professzionálisan és hatékonyan tisztítani a rozsdamentes acélmosogatót.

  Tovább
 • Téroptimalizálás: Hogyan tervezzünk meg a munkaháromsöget a konyhában?
  Téroptimalizálás: Hogyan tervezzünk meg a munkaháromsöget a konyhában?

  Ha szeretnél átalakítani egy közönséges konyhát a kulináris kreativitás átgondolt zónájává, egy jól megtervezett "konyhai munkaháromszög" segít. A hűtőszekrény, a mosogató és a tűzhely ezen elv szerinti kombinálása garantálja a kényelmet és csökkenti a főzéssel töltött időt. Tanuld meg, hogyan kell alkalmazni ezt az egyszerű, de hatékony koncepciót, hogy a konyhád hatékony és biztonságos térré alakuljon át.

  Tovább
 • Mosogatók méretei – Hogyan válasszuk ki a megfelelő mosogatót a konyhába?
  Mosogatók méretei – Hogyan válasszuk ki a megfelelő mosogatót a konyhába?

  A mosogató megfelelő méreteinek kiválasztása döntő fontosságú a kényelmes használat és a konyha kinézete, esztétikája szempontjából. A mosogató méretei befolyásolják a funkcionalitást és azt, hogy hogyan illeszkedik a többi konyhai berendezéshez. Konyhai mosogató vásárlásakor érdemes alaposan átgondolni, hogy milyen méretekben lesz a legmegfelelőbb, mire fogjuk használni a mosogatót.

  Tovább
 • Osvětlení zrcadla v elegantní tmavé koupelně
  Tükör megvilágítás a a fürdőszobában

  Hogyan befolyásolja a fürdőszobában lévő lámpák típusa az ott végzett tevékenységeket? Hogyan válasszuk ki a megfelelő tükörvilágítást?

  Tovább